BURSA / OSMANGAZİ - Faik Yılmazipek İmam Hatip Ortaokulu

Faik Yılmazipek İmam Hatip Ortaokulu

Alacahırka mah.Köşk cad.No34 Osmangazi
Vizyon
Bursa’daki ortaokullar arasında en kaliteli eğitim öğretimi veren, başarısıyla, yetiştirdiği öğrenci kalitesi ile adından söz ettiren örnek bir okul olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli ve manevi değerlere sahip, öğrenmeyi bilen, araştırmacı, sorgulayıcı öğrenciler yetiştiren, öğrencileri kişiliğine, yeteneğine uygun ortaokul kurumlarına yönlendiren, sosyal ve kültürel olayları takip eden, toplumsal hayata uyumlu, pozitif ve bilimsel düşünmeyi bilen bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
OKULUMUZ HAKKINDA: Bursa, Merkez Osmangazi İlçesine bağlı, Faik Yılmazipek İlkokulu bünyesinde 2014 yılında eğitim öğretim hayatına başlamıştır. Halen İki okul aynı tek çatı altında ve tek müdürlük olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Okulumuzun resmi web adresleri= http://faikyilmazipekilkokulu.meb.k12.tr/tema/index.php ( ilkokul) ve http://fyih.meb.k12.tr/tema/index.php ( İmam Hatip orta okulu )´ dir. Okulumuzun sosyal medya hesapları: Instagram okul= faikyilmzipk.ilkveiho , Twitter: Faik YILMAZİPEK İLKOKULU ve İ.H.ORTAOKULU (@FaikyO) Bünyemizde 2 Ana sınıfı, 2x4 8 ilkokul sınıfı, 2 özel eğitim sınıfı ve 2x4 İmam Hatip ortaokulu sınıfları mevcuttur. Adresimiz: Alacahırka Mahallesi Köşk Caddesi No34 16060 Osmangazi/BURSA Tel.: 0224 221 68 02 E-Posta adresleri 737636@meb.k12.tr ve 757791@meb.k12.tr dir. Kurumumuz OKULUM TEMİZ, BEYAZ BAYRAK ve BESLENME DOSTU OKUL BELGELİDİR. Okulumuzda 2 yıldır e-Twinning projesi yapılmaktadır. Tübitak projemiz de kabul edilmiş olup Fuarımız yapılacaktır. Sağlık ve hijyen konusunda belgelenmiş, tescilli bir okuldur. Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu okul´ dan sonra Okulum Temiz Belgesi de almıştır. Tübitak projesi kabul edilmiş ve 2 yıldır da e-twinning projesi yapmaktadır. 03.03.2021 Sağlık ve hijyen konusunda belgelenmiş, tescilli bir okuldur. Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu okul´ dan sonra Okulum Temiz Belgesi de almıştır. Okulumuz 2022 yılında düzenlenen 2204 - B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması´nda Bursa Bölgesinde Fizik alanında üçüncülük ödülü kazanmıştır. Osmangazi Zeka Oyunları yarışmasında birinciliği bulunmaktadır. Bocce ve zeka oyunları alanında değişik il başarıları vardır.
Öğretim Şekli :Normal - Tekli
Saatler
Pazartesi-Salı-Perşembe-Cuma 08.50 - 15:00 (Pandemi Dönemi) Çarşamba 08.50 - 15:50
İngilizce - Arapça
Belediye araçları 4/i ve 4/A ile.
Kırsal Mahallelerden Taşımalı Servisimiz vardır.
Alacahırka mah. Köşk cad. Osmangazi/ BURSA
2 km